Daca tamplaria dumneavoastra nu mai functioneaza corespunzator, nu se mai etanseaza bine, apa patrunde in casa in urma ploilor sau feroneria nu mai functioneaza corect, inseamna ca aveti nevoie de interventia unui specialist.
Nisiodaco Termopane Alba Iulia va poate ajuta oferindu-va urmatoarele servicii:
  • reparatii termopane;
  • inlocuire garnituri;
  • inlocuire geamuri termopane sparte;
  • modificare deschideri ferestre;
  • revizie anuala sau bianuala.

Reparatii-intretinere


Intretinerea elementelor de tamplarie pvc reprezinta un factor important in pastrarea pentru o perioada cat mai indelungata a functionabilitatii ferestrelor sau usilor termopan pe care le detineti. De aceea trebuiesc respectate cateva dintre instructiunile pe care le primiti de la Dedaplast Alba Iulia impreuna cu factura, chitanta si garantia pe care o inmanam la sfarsitul oricarei lucrari.

Va reamintim oricum ca profilele PVC se curata cu o solutie speciala care le confera stralucire, insa curatarea profilelor se poate realiza si prin folosirea unei solutii alcatuita din apa si sapun. Este indicat ca feroneria sa fie unsa cu vaselina, pentru a-i preveni deterioararea (o data pe an). De asemenea, garniturile trebuie sa fie date cu substante pe baza de silicon, pe care il puteti achizitiona direct de la Dedaplast Alba Iulia. Pentru a avea geamuri cu profile pvc care isi pastreaza culoarea va rugam sa nu uitati a indeparta folia protectoare in maxim 30 de zile de la montare.